I put the cherry on your cake!

I put the ‘cherry’ on your cake!

De kers op jouw taart, dat is Kim! Kim heeft intussen ruim vijf jaar ervaring in vertaalwerk voor een hele waaier aan sectoren, waaronder de paardensector, de landbouw(mechanisatie)sector en de culturele sector; maar ook in automotive, telecom en marketing is zij thuis.

Naast het vertaalwerk kan je bij Kim terecht voor persondersteuning voor jouw bedrijf of evenement, copywriting, (publi)reportages en social media beheer.

In 2010 had zij haar diploma Taal- en Letterkunde (VUB) op zak, en kreeg zij de kans om ervaring op te doen binnen de administratie van de paardensport. Al snel ging zij binnen haar job de communicatie en vertalingen ondersteunen.  Toen zij van een internationaal evenement de vraag kreeg of zij de volledige pers- communicatie- en social media dienst wilde ondersteunen was Ekimedias geboren.

Leer Kim kennen…

In haar vrije tijd tref je Kim aan op stal, waar zij hobbymatig dressuur beoefent, of in de velden met haar roedel honden. Je herkent ze dadelijk aan haar rockabilly look: een op de fifties geïnspireerde garderobe, tattoos – waarvan de kersjes je bekend zullen voorkomen – en felle kapsels… Met Kim haal je een op alle vlakken opvallende verschijning in huis!

Je kan Kim bereiken op 0032 (0) 473 51 54 15