Referenties

De Loonwerker

Elke maand brengt onze onafhankelijke redactie de nieuwste tractormodellen, de meest innovatieve machines en alles wat je moet weten over landbouwtechniek, mechanisatie in de landbouw en grondverzet.

Le Fabuleux Marcel

Zoals het Le Fabuleux Marcel de Bruxelles zelf zegt: “Marcel en ZEB, dat zijn dikke copains”: ontwerpster Kaat Blommaert werkt al vijf jaar samen met ZEB aan collecties met een nostalgische look en vooral een knipoog naar de Brusseleirs. 

Flanders Horse Event

Flanders Horse Event, dat is een internationale jumping in een ongedwongen sfeer en de groene omgeving van Stoeterij d’Heyboght in Beervelde (Lochristi). Met topruiters uit meer dan 20 landen, muziek, kinderanimatie, lekker eten en tal van leuke standen is Flanders Horse Event elk jaar opnieuw een feest voor de liefhebbers van paardensport.

Accentgrave

Accentgrave is een collega-bedrijf van Ekimedias dat zorgt voor social media management, content, vertaling en journalistiek. Elke maand zorgen wij voor de vertaling van de laatste updates en diverse content.

 

 

 

 

Media Primair

Als uitgever van vakbladen, kalenders en agenda’s verzorgt Media Primair onder meer advertentie acquisitie en het complete grafische traject: vormgeving, DTP, druk en verspreiding. Media Primair is uitgever van een breed gamma aan paarden- modelbouw- en hondenmagazines. Ekimedias staat in voor het leveren van sportverslaggevingen en reportages voor de branche waarmee het allemaal begonnen is: de paardensport.

Electronic Design

Electronic Design biedt specifiek oplossingen voor verpleegoproepsystemen, intercoms, toegangscontrole en telefonie met specialisatie in de rusthuizensector. Antoon en Kim verdiepen zich graag in deze branche voor het afleveren van flitsende videomontages, productfoto’s die alles zeggen en, uiteraard, vertaalwerk met gebruik van het juiste vakjargon.