I put the ‘roar’ in your engine!

I put the ‘roar’ in your engine!

Antoon begon zijn carrière in de IT-sector maar keerde na enkele jaren terug naar zijn passie: de land- en tuinbouw. Na verschillende functies in de verkoop van machines kreeg hij de vraag om hoofdredacteur van een landbouwtijdschrift te worden. Zijn liefde voor machines kon hij zo combineren met zijn feeling voor taal. Daarnaast is Antoon ook geboeid door marketing, social media en fotografie.

Binnen Ekimedias staat Antoon in voor agrarische journalistiek, marketing en social media gericht op alle landbouwsectoren. Ook wanneer Ekimedias een perscentrum runt op een evenement springt Antoon bij, vooral met werk achter de schermen.

Leer Antoon kennen…

Wanneer er niet voor Ekimedias gewerkt wordt kan je Antoon in de keuken vinden, waar hij rust vindt tijdens het koken. Daarnaast kan hij ook genieten van het degusteren van lekker bier en het maken van lange wandelingen in het veld met de honden.

Antoon is herkenbaar aan zijn wilde baard. Bij twijfel kan je eens achter zijn oor kijken… staat er een tractor-tatoeage? Dan ben je bij de juiste persoon!

Antoon kan je bereiken op 0032 471 70 60 70.